po út st čt so ne

Šarlatán – MALÝ SÁL

Kategorie:
Art klub
Datum:
2020-09-23 20:00

do 12 let nevhodný, životopisné drama, vstupné: 130 Kč

ČR/IRL/POL/SR 2020, režie: Agnieszka Holland, 118 min.

Strhující životopisné drama inspirované skutečným příběhem výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi.

Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc statisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Mikolášek je člověk bez odborného lékařského vzdělání, ale s nevšedním a nevysvětlitelným nadáním diagnostiko­vat a pomocí bylinek léčit nemoci, se kterými si ani doktoři nevědí rady. Jeho mimořádné schopnosti jsou však vykoupeny bojem s vlastními démony. Léčitelství je jeho vnitřní spásou a ochranou před sebou samým…

Nejnovější snímek uznávané polské režisérky Agnieszky Holland Šarlatán odráží odvěký boj dobra a zla, lásky a nenávisti, víry a zrady. To vše v jednom člověku na pozadí dobových událostí a zvratů. Snímku se dostalo velké cti uvést svou světovou premiéru v rámci 70. ročníku Berlínského mezinárodního filmového festivalu – Berlinale.

V hlavní roli Jana Mikoláška se představí Ivan Trojan, jehož mladší verzi ztvárnil jeho syn Josef Trojan.

Nákup a rezervace vstupenek: (postup a pravidla)

Vstupenky do malého sálu v září nelze kupovat on-line, lze je rezervovat on-line, ale pouze s Filmovou kartou nebo BioSenior kartou.

Po 21. 9. v 17.30 ZDE

Po 21. 9. ve 20.00 ZDE

Út 22. 9. v 17.30 ZDE

Út 22. 9. ve 20.00 ZDE

St 23. 9. v 17.30 ZDE

St 23. 9. ve 20.00 ZDE

Další informace: Cinemart     ČSFD

 

 
 

Powered by iCagenda